Termeni si Conditii

Utilizarea vehiculului

Clientul sa angajeaza sa conduca vehiculul inchiriat respectand dispozitiile legale in vigoare din Romania, privind conducerea autoturismului. Este direct responsabil penal in cazul unei infractiuni.

Plata

Tarifele sunt stabilite in Euro. Platile in numerar sunt acceptate la cursul B.N.R. din ziua efectuarii platii. Taxa de inchiriere se va achita in avans.

Starea vehiculului

Vehiculul este inchiriat in buna stare de functionare si de caroserie. In caz de pana sau de accident, clientul va informa fara intarziere firma GO Rent a Car Cluj care va da toate instructiunile adaptate situatiei.

Carburant si ulei

Carburantul este in sarcina exclusiva a clientului. Uleiul si intretinerea vehiculului sunt in sarcina firmei noastre.

Asigurarea la inchirieri auto

Toate vehiculele care sunt spre inchiriere au asigurare pentru daune cauzate tertilor pentru toata perioada specificata in contractul de inchiriere al masini. In cazul unui accident clientul este obligat sa-l declare la Politie pentru constatarea daunelor si eliberarea Procesului verbal de constatare si autorizare a reparatiilor.

In cazul in care nu se obtin aceste documente, conform contractului de inchirieri masini, clientul devine responsabil pentru plata reparatiilor in intregime. Clientul este obligat sa declare la Politie accidentul in toate cazurile: daune cu autor necunoscut, nevinovat, vinovat, accidente minore in parcare, etc.

In cazul in care soferul conduce sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor asigurarea CASCO nu mai este valabila si conform contractului de inchirieri masini, clientul va fi obligat la plata in intregime a reparatiilor si daunelor aduse firmei noastre de inchirieri auto.

Partile convin ca prezentul contract sa constituie titlu executoriu pentru incasarea sumelor restante urmand a se proceda la executarea silita fara somatie. Orice litigiu ce apare in derularea prezentului contract de inchirieri masini este supus instantelor competente a jurisdictiei din Cluj.

Este obligatorie comunicarea imediata, atat verbal cit si in scris, a oricarei defectiuni tehnice si respectarea indicatiilor primite de la GO Rent-a-car; Clientul are obligatia dea a informa imediat, in termen de maxim 12 ore, in scris si verbal, in cazul pierderii sau furtului certificatului de inmatriculare/autorizatiei de circulatie provizorie, a cheilor si/sau telecomenzilor autovehiculului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *