FACILITATI
OPTIONALE

FACILITATI

OPTIONALE

Inca de la infiintare, firma noastra si-a propus sa aiba doar clienti satisfacuti si deplin multumiti, atunci cand ne apeleaza serviciile de inchirieri masini. Ne adresam persoanelor care vor sa-si economiseasca timpul, motiv pentru care si procedura de inchiriere este una rapida.

Pe langa faptul ca masina se livreaza rapid si gratuit, la aeroport sau in orice zona a orasului Cluj Napoca, nu se vor percepe garantii sau taxe de rezervare, preturile fiind negociabile pentru perioade contractuale mari.

Pentru a ajunge cat mai repede la locul dorit, sau daca sunteti intr-o calatorie de afeceri si doriti ca inchirierea unei masini sa fie cat mai eficienta, va stam la dispozitie si cu soferi pregatiti, cu experienta, care sunt gata sa va duca la destinatie.

Inchiriaza cu o masina

Sofer

Telefon

Puteti beneficia de un telefon modern, impreuna cu o cartela din retelele Vodafone sau Orange, care sa va faciliteze comunicarea.

Inchiriaza cu o masina

In cazul in care va insoteste si un copil, indiferent de varsta lui puteti avea la dispozitie si un scaun auto pentru siguranta acestuia.

Inchiriaza cu o masina

Scaun copil

GPS

Daca doriti mereu sa stiti unde va aflati, aveti de parcurs un traseu lung, necunoscut, sau vreti sa alegeti drumul cel mai scurt in aglomeratia unui oras, cel mai indicat este sa va folositi de un GPS modern, care sa asigure un timp cat mai scurt de deplasare in cele mai bune conditii.

Inchiriaza cu o masina