De ce sa alegi un serviciu rent a car Cluj?

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Dezvoltarea permanenta a domeniului de inchirieri auto a influentat intr-o mare masura atat comportamentul consumatorilor care vor sa beneficieze de servicii de calitate la un pret tot mai mic cat si al companiilor care trebuie sa se ridice la nevoile si asteptarile pietei. O firma de inchirieri auto are misiunea de a se stradui in permanenta sa isi mareasca parcul de masini si sa ofere un proces de inchiriere pe placul celor cu care colaboreaza. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegi servicii de inchirieri masini Cluj.

Parcul de masini

O firma de inchirieri auto de calitate ar trebui sa dispuna de o gama variata de automobile de la principalii producatori de pe piata precum Renault, Ford, Opel, Dacia, Mercedes, Volvo, Nissan. Clientii au posibilitatea de a compara cu mare atentie modelele existente in parcul de masini si sa il aleaga pe cel care se pliaza in mod optim nevoilor sale. Numarul de locuri este important dar si dimensiunea portbagajului, dotarile si echiparile, acestea sunt doar cateva elemente de care trebuie sa se tina cont in alegerea unei masini.

Preturile sunt avantajoase

 O firma de inchirieri auto ofera masini calitative si eficiente, fiabile dar si masini luxoase. Cu alte cuvinte, se adreseaza tuturor categoriilor de clienti. Preturile incep de la 19 euro/zi si si daca inchirierea se realizeaza pe o durata mai indelungata de timp, costurile se reduc considerabil. Firma de inchirieri auto ofera cel mai bun pret pentru masinile de inchiriat de la aeroport datorita faptului ca nu se include in pret taxa suplimentara detinerii unui spatiu.

Mai mult, unele firme de rent a car cluj pot oferi diverse discounturi, la un anumit numar de inchirieri auto sa se beneficieze de zile gratuite, de scaun pentru copii, navigatii gps profesionale si multe alte accesorii care aduc un plus concurentei.

Predare si preluare extrem de flexibila

Predarea si preluarea masinii este extrem de flexibila in cazul in care apelezi la serviciu de rent a car Cluj. In situatia in care te afli intr-o locatie unde serviciul de inchirieri nu are sediu atunci compania trebuie contactata pentru se discuta despre detaliile predarii/preluarii masinii intr-un alt oras.

Inchiriere extrem de simplificata

Deoarece timpul clientului este pretios si firma de inchirieri auto a constientizat acest lucru, procesul de inchiriere s-a simplificat enorm, este deosebit de simplu si de rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de rezervare si sa stabilesti locatia de preluare si predare a masinii, datele si orele aferente acestor procese precum si eventualele completari sau optiuni suplimentare. Tot mai multe firme de rent a car nu mai percep garantie deoarece multi oameni au inca unele experiente traite sau auzite din trecut, cand unele firme de rent a car cereau garantie clientilor si ulterior refuzau restituirea acesteia, gasind diverse motive, printre care zgarierea masinii, lovirea acesteia, stricarea unor piese mecanice, etc.

Iti doresti sa ai parte de cele mai avantajoase costuri atunci cand alegi servicii de inchirieri masini Cluj? Atunci opteaza pentru unul din numeroasele servicii de rent a car din Cluj. Gasesti modele de masini dintr-o gama variata de clase de masini: berlina, break, coupe, hatchback, SUV-uri, chiar numeroase VAN-uri pentru transportul persoanelor si transportul de marfuri. Rezerva masina de care ai nevoie pentru perioada in care ai nevoie de un autovehicul ca sa te deplasezi. In urma rezervarii vei primi un email de confirmare si in cel mai scurt timp unul dintre angajati te va contacta pentru a pune la punct ultimele detalii.

In plus fata de preturile fara concurenta pe piata din Cluj si profesionalismul de care se da dovada de fiecare data, serviciile de inchirieri masini Cluj au incluse
in pachet si o serie de beneficii care sa sporeasca confortul si siguranta clientului pe toata durata inchirierii.

In momentele in care calatoresti in Cluj-Napoca trebuie sa iei unele decizii care iti vor influenta intr-o mare masura intreaga sedere in acest oras frumos. Calitatea serviciilor de inchirieri auto din Cluj este imbunatatita in permanenta, principala preocupare fiind aceea de a se adapta clientilor si nevoilor acestora insa, pentru a alege cele mai bune servicii, ai nevoie de o analiza complexa. Pentru a sti care sunt avantajale serviciilor rent a car in Cluj citeste randurile de mai jos.

Economisesti timp pretios. Daca prima optiune la care te gandesti este autobuzul, timpul nu va fi de partea ta. Ar fi cea mai utilizata resursa in acest caz. Asta deoarece va trebui sa te asiguri ca programul tau coincide cu orarul mijloacelor de transport in comun. Sau, foarte posibil, vei fi nevoit sa schimbi 2-3 autobuze pentru a ajunge la destinatia dorita. Daca calatoresti in Cluj in interes de serviciu atunci cu siguranta va trebui sa ajungi in mai multe locatii si vei pierde foarte mult timp in trafic, in mijloacele de transport in comun. Serviciul de rent a car este cel care te ajuta sa economisesti timp pretios si sa ajungi la destinatia dorita in timp util.

Economisesti o anumita suma de bani.  Spre deosebire de transportul cu taxiul sau cu Uber, suma pe care o vei achita pe combustibilul masinii inchiriate in Cluj este mult mai mica decat cea pe care o dai pe cursele mentionate anterior. Alege masina care ti se potriveste, cu caracteristici care fac intotdeauna diferenta, cerintele tale regasindu-se fara indoiala intr-una din companiile existente de inchirieri auto la Cluj.

More To Explore