Cum alegem cea mai potrivita firma de rent a car

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

In momentul de fata mobilitatea este o necesitate absoluta. Indiferent de sectorul in care activezi, indiferent de motivul pentru care calatoresti, ai nevoie de transport in timp util si de posibilitati de deplasare cat mai avantajoase cu putinta. Pentru orice scop al calatoriei – fie in interes de afaceri, fie in vacanta cu familia – inchirierea unei masini poate reprezenta optiunea ideala.

In momentul in care ai luat decizia de a apela la serviciile unei firme de rent a car, este obligatoriu sa ai in vedere cateva repere de baza, cateva criterii de care trebuie sa tii cont. Dilema alegerii unei firme de rent a car este complet inlaturata datorita recomandarilor de mai jos, recomandari intocmite de specialisti in domeniu :

 

Tipul de masina de care ai nevoie.

In mod obligatoriu trebuie sa iti stabilesti inca de la inceput o lista de prioritati in momentul in care iti doresti sa optezi pentru serviciile de inchiriere auto. Cu alte cuvinte, va trebui sa ai raspunsurile pregatite la intrebari precum : Cum va fi folosita masina? In interes de serviciu, sau in scopuri personal ? Vei desfasura calatoriile de unul singur sau cu mai multe persoane? De cat spatiu de bagaje ai nevoie? Este pentru tine relevant consumul de combustibil? Lista intrebarilor poate continua, in functie de necesitatile si cerintele fiecarei persoane in parte. Un singur lucru este cert si anume ca raspunsurile potrivite sunt cele care te vor ajuta sa faci cea mai potrivita alegere. Daca ai nevoie de o masina pentru deplasari urbane atunci poti opta pentru o masina incadrata in clasa compacta. O astfel de masina te va ajuta sa te deplasezi din punctul A in punctul B intr-un mod cat mai eficient cu putinta, cu un consum redus de combustibil. In cazul in care vei calatori cu mai multe persoane – familia, prietenii sau cunostinte – atunci clasa compacta nu va fi cea mai potrivita pentru tine, vei avea nevoie de mai mult spatiu, de confort sporit.

 

Destinatia si tipul deplasarii.

Trebuie sa cunosti in prealabil toate detaliile deplasarii pentru a beneficia de un confort sporit. Si in acest caz situatiile sunt diverse. Masina trebuie sa fie cat mai confortabila cu putinta, sa ofere suficient loc pentru bagaje dar si un sistem de climatizare sau alte dotari suplimentare, in functie de necesitatile fiecaruia in parte – incalzire in scaune, navigatie, alarma, senzori pentru ploaie si pentru lumini, pilot automat sau alte comenzi dispuse pe volan.

Conditiile de inchiriere.

Si in acest caz nevoile sunt cele care primeaza : masinile trebuie sa fie impecabile, predarea si preluarea trebuie sa fie cat mai flexibile si raportul calitate/pret trebuie sa fie unul cat mai optim cu putinta. Cu cat perioada de inchiriere este mai indelungata, cu atat costurile sunt mai scazute.

Insa pretul nu este singurul element de care trebuie sa se tina cont atunci cand inchiriem o masina. Cu ajutorul acestor sfaturi de la profesionisti vei reusi cu siguranta sa gasesti masina de care ai nevoie.

Beneficiezi de confort sporit. Atunci cand alegi un serviciu de inchirieri auto, tu esti responsabil de modul in care calatoriile tale se vor desfasura. Daca calatoresti cu familia spre exemplu, masina inchiriata iti va permite sa faceti cate opriri doriti, veti putea opri pentru a servi masa de pranz sau puteti reduce volumul muzicii daca micutul doarme pe bancheta din spate.

Poti conduce masina pe care ti-o doresti. Daca sofatul se numara printre principalele tale pasiuni, serviciile rent a car iti pun la dispozitie o selectie generoasa de automobile. Masina pe care alegi sa o inchiriezi poate fi pe motorina sau pe benzina, in functie de preferintele si nevoile tale, poate avea motor automat sau manual si o poti alege si in functie de locurile de care ai nevoie. Daca ai o gasca de prieteni mai numeroasa atunci serviciile de rent a car din Cluj iti pot pune la dispozitie chiar si un van spatios, cu 9 locuri.

Drept urmare, atunci cand calatoresti in Cluj nu ar trebui sa omiti ideea de a inchiria o masina deoarece reprezinta o alegere optima, cu ajutorul careia te poti deplasa cu mai mare usurinta in oras si in judet. Cu ajutorul serviciilor de rent a car vei economisi timp si bani, iti poti planifica activitatile zilnice sau calatoriile in interes de serviciu fara probleme, in functie de nevoile personale si beneficiezi de confort sporit. 

More To Explore