Sfaturi utile pentru serviciile de rent a car

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

In timp ce vara tot mai multe persoane care nu detin o masina personala aleg mijloacele de transport in comun sau chiar sa mearga pe jos, iarna lucrurile stau altfel. Soferii nu prea mai isi doresc sa isi lase masina acasa, in special atunci cand temperaturile de afara sunt extrem de scazute. Iar acest lucru se reflecta si in traficul extrem de aglomerat pe timp de iarna care, in combinatie cu poleiul sau ninsoarea, pot provoca unele accidente.

 

Ai decis sa pleci intr-o vacanta de-a lungul tarii si esti in cautare de servicii rent a car atunci ai ajuns in locul potrivit deoarece in cele ce urmeaza iti vom spune tot ce trebuie sa stii despre inchirierile auto. Te afli intr-o etapa in care stii in mare cam de ce ai avea nevoie insa ai avea nevoie de mai multe informatii in ceea ce priveste serviciile de rent a car, clasa de autovehicule si cam ce ar trebuie sa stii despre inchirieri auto in ceea ce priveste termenii si conditiile, asigurari sau depozite si preturi.

Deoarece orice firma care ofera servicii de rent a car stie ca un client informat este in masura de a lua cea mai buna decizie pentru el, in continuare vom vorbi despre cam tot ceea ce trebuie sa stii despre inchirierile auto si cum sa faci cea mai buna alegere in ceea ce priveste pretul.

 

Clasificari in domeniul rent a car.

Este posibil sa gasesti oferte de rent a car, cu sau fara sofer. Pentru a elimina orice fel de confuzie iti vom descrie in cele ce urmeaza situatiile in care ai putea avea nevoie de aceste servicii de rent a car.trebuie sa iei in calcul programul tau, daca esti sau nu relaxat sa conduci o alta masina decat cea personala. In functie de modul tau de a calatori, in oras sau in afara orasului cu care esti cu siguranta obisnuit, in functie de confortul dorit si de buget, iti recomandam sa inchiriezi masina cu un sofer sau poti opta pentru conventionalul rent a car in care tu esti cel care conduci si te bucuri atat de experienta sofatului cat si de calatoria in sine.

 

Care sunt principalele segmente de clienti pentru servicii de rent a car ?

In functie de scopul pentru care se inchiriaza un vehicul, exista doua categorii de servicii si anume inchirieri auto turism leasure si inchieri auto bussines. Primul servicu este adresat tuturor turistilor care vin in capitala in vacante de agrement, de tipul citybreak sau care aterizeaza pe aeroportul Otopeni dupa care merg in circuit. A doua varianta se adreseaza unui segment profesional, companiilor in special.

 

De ce sa apelezi la serviciile rent a car? 

Serviciile de rent a car se adreseaza oricarui turist, in special daca vorbim despre varianta clasica de rent a car, cea fara sofer. Poti apela la rent a car atunci cand faci un city break prin tara si sa te bucuri de peisajele magnifice ale tarii. Rent a car este alegerea potrivita si atunci cand ai o intalnire de afaceri.

Insa, exista persoane care nu pot renunta la masina nici in ruptul capului, au nevoie de o masina in permanenta. In afara de agentii de vanzari care nu au de ales si trebuie sa se deplaseze cu ajutorul autoturismului, mai exista persoane nevoite sa calatoreasca in alte orase pentru intalniri de afaceri spre exemplu sau din alte motive. Drept urmare, au nevoie de o masina cu care sa se deplaseze rapid. Mai exista si o alta categorie de persoane care au nevoie de o masina pe timp de iarna si anume cei care nu locuiesc in tara si vin acasa in perioada sarbatorilor de iarna. Acestia din urma au nevoie de o masina pentru a se deplasa rapid unde au nevoie, fara sa fie nevoiti sa scoata bani din buzunar pentru taxi. In acest caz, cea mai buna solutie este rent a car.

Astfel cu ajutorul rent a car persoanele care au nevoie neaparata de o masina pe timp de iarna se pot deplasa in voie dintr-un loc in altul, fara sa fie presati de timp sau de faptul ca nu reusesc sa gaseasca un taxi in timp util. Costurile sunt mult mai mici in cazul in care apelezi la rent a car si, trebuie sa stii faptul ca libertatea de miscare nu este singurul avantaj de care poti beneficia. Numeroase sunt firmele de rent a car in momentul actual, tu poti alege cea mai buna oferta, in functie de nevoile si preferintele tale. Poti inchiria absolut orice tip de masina, fie de oras, fie de teren, poti alege chiar si culoarea favorita daca este disponibila. 

Pe timp de iarna, deoarece sunt mai multi potentiali clienti, firmele de rent a car se intrec in oferte care mai de care mai avantajoase oferind reduceri fie pentru un anumit numar de zile de inchiriere, fie pentru anumite modele de masini sau ai parte de reduceri daca esti client fidel. In plus, nu doar persoanele mentionate mai sus pot beneficia de aceste servicii si reduceri ci si cei care au masina intr-un service, la reparat sau pentru a o folosi in timpul unei excursii prin tara. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi masina care consideri ca ti se potriveste cel mai bine.

More To Explore